Australian Schoenen

Per pagina

Schoenen Australian

Australian Shoeline


Het merk Australian is in 1945 opgericht. We kennen het merk van de bekende jogging pakken, en badkleding. De ontwerpers wilden een sportschoen ontwikkelen die gericht is op tennissers. Toentertijd waren de Australiërs erg goed in tennis. Ze stonden hoog in de lijsten. Zo ontstond het idee om het merk Australian te noemen.
De tennis schoen is vaak wit en saai. Australian wilde hier een nieuwe dementie aan geven. Na jaren van succes hebben ze de collectie kunnen uitbreidden tot meer dan alleen de tennis schoen. Shoeline.nl biedt een aantal aan op de website. Online schoenen en trends bekijken en vergelijken wordt tegenwoordig ook veel door mannen gedaan. Het online kopen van artikelen gaat snel en gemakkelijk.

Veterschoen
De veterschoen van dit merk is erg populair. Deze schoen kent een hoog en laag model. De veterschoen van dit merk is te beschrijven als avontuurlijk maar toch stijlvol. De sportieve look gaat goed samen met de warme kleuren welke dit merk veel gebruikt. Af en toe zie je een leuk detail zoals een rood of mint groene streep op de schoen. De heren hebben zeker wat te kiezen. De hoge modellen zijn vaak fijn tijdens een wandeling of op vakantie. Deze schoen wordt ook beschreven als de booty. Het lage model kan eigenlijk overal en altijd bij, zelfs onder een nette chino. Het combineren van stijlen mag allemaal door elkaar.

De veterschoen wordt online door ons aangeboden, je kunt je laten inspireren door de vele modellen en kleuren. Dit merk geeft een goede kwaliteit van schoenen af. Ze gaan lang mee en de kleuren blijven lang goed. Deze schoen is ook in de denim-look te verkrijgen. De denim-look is voor heren vaak een favoriet bij schoenen voor vrijetijdsbesteding. Dit is een hippe look die tegelijkertijd tijdloos is. Ook is deze look simpel en daar houden heren wel van. Heb je een leuke schoen gezien op de website, je kunt hem snel kopen zodat je hem ook snel thuis kunt passen.
Shoeline.nl biedt gratis verzenden en retouren.