Birkenstock

Per pagina

Birkenstocks

Birkenstock bij ShoelineDe zon schijnt heerlijk, de vogeltjes zingen en de winterkleding mag weer lekker de kast in en de birkenstocks mogen weer verschijnen.
De zomer komt er weer aan dus is het weer tijd voor birkenstock slippers.
Birkenstock is het schoenmerk dat gezondheid altijd boven de mode verkiest. De birkenstocks zijn een voetbed voor je voeten. En eerlijk, wij als shoeline zeggen, als je ze eenmaal gehad hebt wil je niks anders meer. Dat bewijst ook het aantal herhalingsaankopen die worden gedaan.

Sterren met Birkenstocks
Je kunt ze bij ons online kopen voor een goedkope prijs. Birkenstocks werden in 1896 voor het eerst ontworpen als orthopedische voetbed voor je voeten. Nu zijn er al zoveel vormen en types van de birkenstock slippers en wij hebben de perfecte slippers voor jou. Sterren zoals Madonna, Usher, Tom Cruise, Heidi Klum, Jamie Oliver en zelfs Miley Cyrus lopen er mee rond. Nu alleen jij nog!

Wij hebben ze in verschillende kleuren en stijlen voor jou. Neem eens een kijkje op onze site. Voor ieder wat wils. Ze zijn erg trendy, iedereen wordt er wel mee gespot tot aan de sterren toe. Niet alleen, omdat ze zo comfortabel zijn, maar ook omdat ze stijlvol zijn en overal onder passen. Draag ze met jouw favoriete spijkerbroek of een jurkje, het kan allemaal. Je kunt dit voorjaar en deze zomer eigenlijk niet zonder deze Birkenstock slippers.

Wat hebben wij voor jou?
Shoeline heeft voor jou ook de bekende 'ramses teenslipper'. Deze is gemaakt van imitatie leer en er wordt gebruik gemaakt van synthetisch materiaal. De zool is gemaakt van echt leer en van kurk die precies naar jouw voet gevormd wordt. Deze vorming zorgt ervoor dat jouw voeten comfortabele wandelingen kunnen maken en zorgen voor het beste loopcomfort. Ze zijn gemakkelijk te verstellen naar jou gewenste grootte door de gespsluiting.
Bekijk ze nu online en bestel jouw favoriete Birkenstock slipper!