Bronx Schoenen

Er bevinden zich helaas geen artikelen voor dit merk.

Schoenen Bronx

Bronx is een Nederlands schoenenmerk die zich richt op de zelfverzekerde vrouw. Het is een stoer merk die zelfstandigheid en onafhankelijkheid uitstraalt. Dit stoere merk van Nederlandse bodem is ook al naamsbekendheid aan het krijgen over de grenzen van Nederland. De schoenen van het merk bronx zijn online bij Shoeline te verkrijgen. We hebben een collectie van de bronx voor je samengesteld. Het kopen van deze schoenen gaat gemakkelijk en snel.


Instapper
De instapper heeft een stoere uitstraling. Deze instapper is deze zomer helemaal in. Deze nieuwe trend is hip en modieus. De instapper kent geen rits en heeft ook geen veters. Het is een simpele instapper met een leuke print, motief of kleur. De frisse kleuren zijn erg vrolijk in de zomer. Deze staan fleurig bij een rokje, jumpsuit of een zomers jurkje. De verschillende prints fleuren je outfit helemaal op. Ook de dieren prints zijn zeer populair voor de stoere dames. Deze schoenen zijn online te vinden op Shoeline.nl. Laat je inspireren door de verschillende looks.

Veterschoen
De stoere veterschoen kennen we allemaal. Deze schoen heeft een hoog model en kent hoge zolen. Deze schoen is bestemd om lang op te lopen en biedt comfort. De hoge ondersteuning heeft tegelijkertijd een stoere robuuste uitstraling. Het merk bronx heeft een goede kwaliteit. Bij ons zijn deze veterschoenen te bekijken.

Sneaker
De sneakers zijn erg trendy en hip. Dit komt door de vele prints en kleuren die worden gebruikt. De sportieve sneaker is zeer comfortabel. Ze zijn oorspronkelijk bedoeld om op te sporten maar tegenwoordig gebruikt men deze schoen elke dag. De sneaker kun je online bekijken en vergelijken. Sneakers kopen is gemakkelijk en snel via onze webshop.

Slipper
Ook de slipper is in het assortiment van Shoeline opgenomen. Deze slipper is geschikt voor de warme zomerdag. Deze slipper is stylisch verantwoord en loopt nog lekker ook. De slipper is van goede kwaliteit en is zeer comfortabel maar biedt tegelijkertijd ook verkoeling. Ze hebben een verhoogde zool die extra comfort biedt. De slipper is goed de combineren onder sportieve kleding. De slipper heeft een stoere look die je niet snel over het hoofd ziet.