Chelsea boots

Tijdloze Chelsea boots passen overal bij

Helemaal terug van weggeweest: de Chelsea boots. Dit lage enkellaarsje uit de jaren vijftig van de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een elastiek tot aan de bovenkant van de schoen. De combinatie met dat andere onmiskenbare detail, het label bovenaan de hiel, maakt dat de Chelsea schoenen uitermate makkelijk aan te trekken zijn. Bovendien is het een tijdloos model. Het kan het hele jaar door worden gedragen en staat werkelijk overal goed bij; of je nu een spijkerbroek of een rokje draagt, met Chelsea laarsjes is je outfit helemaal af. Bij Shoeline hebben we altijd een flinke voorraad van deze vrijetijdsschoenen voor vrouwen. Voor prijzen die ze nog eens extra aantrekkelijk maken.

De geschiedenis van Chelsea boots voert terug naar medio twintigste eeuw. In de Londense wijk Chelsea waren ze bijzonder populair bij inwoners met een culturele achtergrond zoals acteurs, schrijvers en kunstenaars. Dat kwam met name door het eigenzinnige en afwijkende model: de twee lederdelen die elkaar ontmoeten op het punt waar het elastiek zit, die op zijn beurt tot bovenaan doorloopt. En natuurlijk de lage hak, waardoor het lopen erop nooit een pijnlijke exercitie wordt. Dat maakt Chelsea laarzen ook bij mannen populair. Neem zeker ook een kijkje in onze sale, waar wij met grote regelmaat deze klassiekers in de aanbieding hebben. Shoeline maakt modieuze schoenen nóg beter betaalbaar.

Chelsea boots van gerenommeerde merken bij Shoeline
Wij hebben een uitgebreid aanbod aan Chelsea boots van diverse gerenommeerde merken: Online shoes, Post Xchange schoenen, Tamaris, PS Poelman en Dr. Martens. Bestel je ze online bij Shoeline, dan worden je nieuwe schoenen snel op jouw adres afgeleverd. Maar daarmee komt er geen einde aan onze service. Mocht een aankoop onverhoopt niet bevallen, dan mag je deze zonder te betalen binnen twee weken ruilen of retour sturen. Je kunt ze ook meenemen naar één van de Shoeline-winkels in diverse grote steden. Samen met ons ervaren personeel komt er altijd een passende oplossing uit de bus.

Meer informatie? Neem contact op!
Het enorme voordeel van onze formule is dat we onze winkels combineren met een webshop. Online krijg je vanuit je luie stoel snel inzicht in de collectie Chelsea boots en de bijbehorende prijzen. Op het moment dat het jou uitkomt! Wil je meer informatie over Shoeline in het algemeen of de Chelsea laarsjes in het bijzonder, neem dan nu contact met ons op. We helpen je met alle plezier!