Gaastra schoenen

Per pagina

Gaastra online shop

Met Gaastra schoenen mag je gezien worden

Gaastra is een merknaam die sinds jaar en dag staat voor kleding van topkwaliteit. De schoenen die onder deze naam worden geproduceerd, vormen daarop geen uitzondering. Stuk voor stuk zijn het modieuze maar tegelijkertijd tijdloze modellen, waaraan je lange tijd veel plezier gaat beleven. Bij Shoeline hebben wij Gaastra schoenen uiteraard in onze collectie. Zo'n sportief merk mag daarin absoluut niet ontbreken. Geniet van het comfort dat deze trendy schoenen bieden. Profiteer van de kwaliteit die je voeten onder de zwaarste omstandigheden bescherming geven. En niet geheel onbelangrijk: met deze schoenen mag je gezien worden!

Degelijkheid van Gaastra schoenen; een rijke historie

Het bedrijf Gaastra zag in 1897 in Sneek het levenslicht. Oprichter Douwe Gaastra startte het als een zeilmakerij en kon toen onmogelijk vermoeden dat er ruim honderd jaar later veel mensen op Gaastra schoenen zouden rondlopen. Toch is de degelijkheid waarmee hij zijn eerste producten produceerde de standaard geworden bij de latere uitbreidingen van de zaak. En zo kwam er (gelukkig) ook een collectie sportieve kleding en schoeisel onder de naam Gaastra op de markt. Bij Shoeline vind je naast Gaastra schoenen tevens andere topmerken als Poelman, K-Swiss, Jack and Jones, MAJA, Post Xchange, Dr. Martens, Tamaris en Skechers.

Zelf timmert Shoeline inmiddels dertig jaar aan de weg met mondiaal gewaardeerde merknamen als Gaastra schoenen. Behalve in onze winkels, bieden wij deze inmiddels ook al geruime tijd aan is onze webshop. Daarin tref je een nog groter aanbod aan met, uiteraard eveneens zeer betaalbare artikelen. Wie een mooi model schoen op het oog heeft maar er voor terugdeinst om die op internet te kopen, kan ook binnenlopen in één van de Shoeline-winkels. Zelfs als je schoenen al in onze webwinkel hebt gekocht, maar hierover nog vragen hebt voor ons personeel. Het is deze totaalservice die door onze klanten met een hoge waardering wordt beloond.

Deze merken voor die prijzen? Alleen bij Shoeline!

Neem snel een kijkje in de online shop van Shoeline voor Gaastra Schoenen of andere herenschoenen, damesschoenen, accessoires, het assortiment 'nieuw binnen' en de sale. Schoenen van deze merken kun je voor die scherpe prijzen en voorwaarden alleen bij ons vinden. Wil je meer weten over een bepaald product of heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact op met ons. Of loop even binnen in één van onze winkels. De experts van Shoeline helpen je graag verder.