Havaianas Slippers

Per pagina

Slippers Havaianas

Havaianas slippers zijn hippe slippers, ook wel flip flops genoemd.
Ze komen uit Brazilië, hebben een belangrijk kenmerk en zijn bekend om hun comfort. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Ze zijn fel van kleur, stoer en zeer sportief.  Bij Shoeline kun je de traditionele teenslippers aanschaffen.
De flip flops bestaan in verschillende modellen en vele kleuren voor de dames. Ze zijn gemaakt van zeer sterk en stevig materiaal en een plus punt is dat ze heel lekker zitten en niet snel verslijten.

Waarom zijn ze populair?
Waarom zijn ze nou zo ontzettend populair? Het is zo dat slippers in de traditionele vorm het populairst zijn in de zomermaanden. Ze keren daarom ook echt elke zomer weer terug. Flip Flops zijn niet meer weg te denken uit het geheugen van de mens. Ze zitten goed, zijn heel comfortabel en je kan er lang mee lopen. Ze voldoen echt aan elke verwachting. Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken, ze zijn zeer licht, ze zijn zeer luchtig en het voelt alsof je zweeft. De Havaianas zijn altijd bezig met het vernieuwen door middel van felle kleuren en stijlen toe te voegen.

                                                                                                                      
In de zomer zullen pas veel winkels ze gaan verkopen, maar om jou een voordeel te doen hebben wij ze alvast voor je. Online zijn ze zeer gemakkelijk bij ons te bestellen.
Wil jij niet langer wachten en wil jij de trend alvast voortzetten, bestel ze dan nu bij ons!