Heren Boots

Per pagina
Vorige
Pagina 1 van 2
Vorige
Pagina 1 van 2

Boots heren

Heren boots
Boots zijn schoenen welke werden gedragen, ongeveer 1000 jaar voor Christus.
Een boot is een specifieke type schoen en sommige mensen vinden het heerlijk om in te lopen. De meeste boots gaan hoofdzakelijk vanaf de voet naar de enkel, maar soms zelfs tot de knie of heup. De meeste schoenen hebben een hak die duidelijk is van de rest van de zool, zelfs als het geheel bestaat uit één en dezelfde zool. Meestal is de hak apart van de zool. De hak loopt een beetje uit om het zo te zeggen. Traditioneel worden de schoenen gemaakt van leer of rubber. De moderne boots van tegenwoordig zijn gemaakt van verschillende materialen. De schoenen worden gedragen voor verschillende functies, namelijk tegen water, sneeuw, modder of andere gevaren die je tegen kan komen. De voeten en benen worden beschermd tegen verschillende omstandigheden. De boots verstrekken ook extra steun aan de enkels voor bepaalde activiteiten. De boots worden tegenwoordig meer gedragen, omdat het casual is en stijl heeft.

In bepaalde gevallen kan het dragen van boots een vereiste zijn. Dit kan mede door de wet of regelgeving geregeld zijn in de branche waar je werkzaam bent. Zoals op bouwplaatsen is verplicht dat medewerkers daar boots dragen met een stalen neus. Dit is in verband met de veiligheid een verplichting. Voor motorrijders worden deze schoenen ook aanbevolen om te dragen. Bij bepaalde sporten worden er ook schoenen gedragen waar de enkels worden beschermd waardoor ze op boots lijken, alleen deze schoenen worden geen boots genoemd omdat ze speciaal zijn.

Online kopen
De boots op Shoeline.nl zijn op alle gelegenheden te dragen. Wij hebben een ruime collectie als het gaat om heren boots. Of je nou op zoek bent naar enkelboots of motorboots. Wij hebben ze en ook van verschillende merken zoals Bjorn Borg, Bugatti en Bullboxer. Tegenwoordig worden boots ook gedragen in combinatie met een herenkostuum. Wij bieden de schoenen aan in verschillende varianten en kleuren. Kijk snel online op onze webshop en bekijk onze ruime assortiment heren boots.