K-Swiss schoenen

Per pagina

K-Swiss

K-Swiss schoenen, het uiterst betaalbare wereldmerk

Op zoek naar een stijlvolle, sportieve schoen die daarbij voor het nodige comfort zorgt? Dan moet je zeker een kijkje nemen in het assortiment met K-Swiss schoenen van Shoeline. Deze sneaker in diverse kleuren heeft het allemaal in zich en is er zowel in een model voor heren als dames. Bovendien is dit wereldmerk bij ons ook nog eens uiterst betaalbaar. Neem zeker ook een kijkje op onze pagina Sale. Schoenen van K-Swiss zijn bij Shoeline regelmatig in de aanbieding. Dit merk heeft zijn oorsprong in de tennissport. De twee Zwitserse broers Art en Ernie Brunner hebben sinds de oprichting van hun bedrijf in 1966 echter niet stilgezeten. Tegenwoordig biedt K-Swiss behalve tennisschoenen eveneens een keur aan loopschoenen, sneakers en vrijetijdskleding.

Bij Shoeline vind je het hele jaar door een trendy collectie met eersteklas schoenenmerken. Bekijk onze online shop daarom niet alleen voor K-Swiss schoenen, maar ook voor andere dames- en herenmodellen Een betaling is bij ons altijd beveiligd via iDEAL of door gebruik te maken van een creditcard. Daarbij is het versturen van je aankoop binnen Nederland gratis, wat trouwens ook geldt voor ruilen of retourneren. Voor die laatste twee opties heb je bovendien 14 dagen de tijd. Op die manier kan het met Shoeline eenvoudigweg nooit fout gaan.

Onze service stopt niet na een aankoop

De eerste winkel, waaruit later de Shoeline-keten is ontstaan, werd alweer vijftig jaar geleden geopend. Het geeft aan welke deskundigheid we in een halve eeuw tijd hebben opgebouwd. Wij huren geen leeggekomen winkelpanden om daar door een uitzendkracht grote partijen dumpschoenen aan de man te laten brengen. Klanten van Shoeline mogen ook ná een aankoop een hoge mate van service verwachten: schoenen die langere tijd meegaan, korte levertijden, gratis verzending en 'Niet goed? Geld terug'. Ook als je bij ons in de sale K-Swiss schoenen aanschaft, mag je erop rekenen dat wij die beloften nakomen.

Shoeline: voor K-Swiss schoenen of andere topmerken!

Bij Shoeline vind je zeker waar je naar op zoek bent. Of dat nu K-Swiss schoenen zijn of andere merken, in onze webshop of één van onze winkels slaag je gegarandeerd. Heb je wellicht nog vragen? Of ben je misschien op zoek naar een specifieke schoen? Vraag het gerust aan onze ervaren medewerkers. Neem contact op met de klantenservice, dan zorgen wij voor maatwerk. We hopen je snel van dienst te kunnen zijn bij Shoeline!