Lacoste Schoenen

Er bevinden zich helaas geen artikelen voor dit merk.

Schoenen Lacoste

Lacoste is in 1933 opgericht door de beroemde Franse tennisspeler René Lacoste en André Gillier. Het is een Frans kledingbedrijf dat ontwerpt, produceert en verkoopt. Ze verkopen kleding, parfum, monturen en schoeisel niet alleen in Europa, maar over de hele wereld! Het logo van het merk is een groene krokodil. De bekende tennisser werd 'Le Crocodile' genoemd. Dit was de bijnaam van de tennisspeler. Samen met zijn beste vriend André Gillier zette hij het bedrijf op. André Gillier had op dat moment het grootste textielbedrijf van Frankrijk. Het eerste ontwerp van beide heren was de mooie polo shirt met de groene krokodil op de linkerborst. Hij is degene die de poloshirt heeft bedacht. Dit is tot nu toe nog steeds één van de bekendst verkochte product van de wereld. Hij maakte onder andere kleding voor zijn sport tennis. Golf en zeilsport zijn ook sporten waar hij aan begon qua kleding. In 1951 produceerde hij de eerste gekleurde poloshirts. In 2000 is het merk begonnen met het produceren van een ondergoed collectie voor mannen. Daarna zijn ze begonnen met het produceren van een lingerie collectie. De producten van het bekende merk is in meer dan 110 landen verkrijgbaar over de hele wereld.

De familie Lacoste runt het bedrijf nog altijd. Het bedrijf van de bekende modemerk is nog altijd gevestigd in Parijs waar de hele familie woont.

Schoenen
Naast kleren maken ze ook tassen, sieraden, parfumerie, sportswear en schoenen. De schoeisels zijn een aparte combinatie, het heeft klasse, design en topkwaliteit. Het schoeisel is op vele gelegenheden te dragen. Het is sportief, maar ook netjes. In je vrije tijd en o.a. op school kan je het dragen. Onder een casual pak zou het ook niet misstaan. Er zijn vele soorten uitvoeringen beschikbaar. Met klittenband, veters en de zool is van rubber. De belangrijkste kenmerken zijn de ronde neus en de stiksels. De collectie van Shoeline.nl bestaan uit exclusieve herensneakers.

Online kopen
Ben je toch benieuwd geworden naar deze mooie sneakers? Kijk dan gauw op onze online webshop. Hier vindt je alle informatie, betreft het kopen, verzenden en betalen.