Lazamani Schoenen

Per pagina

Lazamani online shop

Lazamani schoenen
In ons assortiment vind je ook het merk Lazamani. Het aanbod is groot. Je hebt keuze uit diverse modellen, maten en kleuren. Bekijk het complete aanbod via onze webshop en bestel jouw favoriete paar. Er zit altijd wel iets voor jou tussen.

Het merk
In 1988 is het bedrijf Amani opgericht. Vanuit Amani is het merk Lazamani ontstaan. Het is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het op de markt brengen van prachtige schoenen voor dames. De schoenen zijn comfortabel, fasionable, casual en elegant. Kwaliteit staat voorop bij het ontwikkelen van de modellen.

Diverse modellen
Er zijn diverse modellen op de markt en beschikbaar bij Shoeline. Zo kun je onder andere kiezen uit:

·      Instappers

·      Sandalen

·      Slippers

·      Laarzen

·      Boots

Verder heb je keuze uit verschillende kleuren en maten. De modellen passen goed onder een casual outfit of juist onder een elegant jurkje. Eigenlijk passen de modellen onder elke outfit, op elke gelegenheid.

Online bestellen
Heb je jouw favoriet gevonden? Dan is het mogelijk om jouw favoriet online, via onze webshop te kopen. De bestellingen worden geheel gratis geleverd op het adres dat je op geeft. Dit kan op een huis adres zijn of op een werkadres. De bestelling en betaling verlopen gemakkelijk, snel en veilig. Het kopen kan via de volgende betalingsmogelijkheden:

·      Paypal

·      iDeal

·      Visa

·      Master card

·      Bancontact Mister Cash

·      GiroPay


Je kunt je bestelling normaliter binnen 5 werkdagen verwachten. Mocht het langer duren, dan ontvang je altijd een bericht van ons. Heb je jouw bestelling thuis ontvangen en is het toch niet wat je zocht, is de maat niet goed of wellicht de kleur? Geen probleem. Ruilen of retourneren kan gratis binnen 14 dagen na aankoop. Heb je vragen over het proces of misschien over het merk? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of via de mail. Wij helpen jou graag verder.