MJUS schoenen

Er bevinden zich helaas geen artikelen voor dit merk.

Het bedrijf waar deze schoenen vandaan komen, werd opgericht in 1972 in het plaatsje Colà di Lazise in de buurt van een bekent meertje Gardameer in Italië. De eigenaar van het bedrijf heet Piero Oliosi en is ook tevens de oprichter van Olip italia Spa. Ze staan garant voor de beste kwaliteit met een Europese productie.

Ze hadden eerst een goedlopende bedrijf en na hun succes van hun eerste merk Airstep hebben zij in 2007 Mjus toegevoegd.

Het merk
Mjus staat voor een zeer uitdagende, modebewuste schoencollectie. Zij onderscheiden zich door gebruik te maken van hoog gekwalificeerde materialen. Na de lancering van het nieuwe merk in 2007 hebben zij een eigen uitstraling gekregen en ontwikkeld. De collectie is vrouwelijk en elegant als er wordt gekeken naar de uitstraling. De stijl is extreem maar niet over de top. Perfect om net iets extra's te geven aan je uiterlijk. Wat uniek is aan het merk is dat de materialen duurzaam zijn en intensief worden geproduceerd waardoor ze een natuurlijke uitstraling hebben. Zo worden alle materialen ingekocht bij lokale leveranciers in Italië. De hele collectie wordt ontwikkeld in Italië, maar wel met een toeziend oog van Nederlandse ontwikkelaars. En de productie zelf vindt plaats in Bosnië en natuurlijk onder een goed toeziend oog van Italiaanse specialisten.

De modellen
Mjus schoenen is één van de meest bekendste Italiaanse merken in de mode wereld. Je ziet meteen aan de modellen waarom ze dat zijn. De sneakers zijn bijvoorbeeld goed gemaakt voor de hedendaagse look en dagelijks gebruik. De laarzen zijn ook goed voor het dagelijkse gebruik en zijn elegant genoeg om naar het kantoor te gaan.

Shoeline
Neem eens een kijkje op onze website! Ben jij op zoek naar iets unieks, elegants en stijlvol dan hebben wij de beste collectie voor jou! Op onze online shop kun jij de beste paar kopen dat bij jou past. Draag ze met veel flair.