New Balance sneakers

Er bevinden zich helaas geen artikelen voor dit merk.

New Balance schoenen

New Balance sneakers

Je ziet ze nu echt overal op straat. De schoenen met de grote letter 'N' erop, sommige fel van kleur en sommige mooi strak en donker van kleur. Tijdens het shoppen kom je ze natuurlijk overal tegen maar voor de beste prijs en grote diversiteit kom je terecht bij ons.

Ben je opzoek naar een casual look dan creëer je dit gemakkelijk met een paar sneakers. Dit is makkelijk te combineren met casual en chic, dus met deze top schoenen.

Wil je de sneakers van New Balance niet casual gebruiken maar gewoon voor het sporten, dan kan dat natuurlijk ook. Ze zijn één van de allerbeste hardloopschoenen en ze zijn als sinds 1906 in de maak. Daarom zijn de 420 en de 574 herleefd en zijn zij terug in de wereld van de sneakers. De 420 en de 574 waren de hardloopschoenen in de jaren zeventig en tachtig. En ja je raadt het nooit maar met deze schoenen zijn er olympische medailles op gewonnen en nieuwe wereldrecords mee gevestigd. Tevens zijn deze schoenen achter elkaar uitgeroepen tot hardloopschoenen van het jaar. En nu zijn ze niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, ze zijn nu hipper dan ooit. De 420 is de enige unisex model, deze zijn in felle kleuren beschikbaar en zeer licht.

Inspiratie
De New York people, zij lopen met  hun hakken in hun tas en altijd onderweg naar werk op deze schoenen. Hier kwam de inspiratie uit en je kan ze nu hedendaags op elk gelegenheid dragen. Ze zijn niet alleen super comfortabel maar je zet ook een modestatement neer. Deze New Balance moet op je wishlist staan!

New Balance Sneakers online bestellen
Bestel jouw New Balance sneaker online bij Shoeline. Op de website is er ook sale items te vinden van New Balance. Voor ieder is er wel iets te vinden. De classic of de unisex, ze zijn allebei echt nu de schoenen waar jij op moet lopen.