Palladium Schoenen

Er bevinden zich helaas geen artikelen voor dit merk.

Schoenen Palladium

Wij hebben Palladium schoenen in ons assortiment. De collectie bestaat uit damesschoenen en herenschoenen van het merk. Bekijk alle modellen, kleuren en maten in onze webshop, kies jouw favoriet en bestel ze online.

Het merk
Palladium is een Frans merk en is opgericht in 1920. In eerste instantie maakten zij banden voor de nog opstartende luchtvaartindustrie. Bij het maken van de banden werd er gebruik gemaakt van meerdere lagen canvas onder gevulkaniseerd rubber. In die tijd was dit zo effectief dat bijna alle Europese vliegtuigmaatschappijen gebruik maakte van deze techniek.

Na de Tweede Wereld Oorlog is het merk zich gaan richten op het produceren van schoenen, omdat de vraag naar de banden erg af nam. De legendarische Pampa zag in 1947 voor het eerst het licht. Zelfs het Franse Vreemdelingen Legioen is het model gaan dragen vanwege de kwaliteit, functionaliteit, comfort en duurzaamheid. Dit was een groot succes!
Rond 2010 werd het merk, met een verfrissende blik, opnieuw gelanceerd op de markt. Sinds deze tijd zijn de schoenen wereldwijd een groot succes.

Diverse modellen
Er zijn diverse modellen, kleuren en maten beschikbaar bij Shoeline.nl. Je kunt qua kleuren denken aan:

·      Bruin

·      Fuchsia

·      Grijs

·      Groen


Deze kleuren passen perfect bij het komend najaar en zomer. Ga mee met de trend en doe jezelf een plezier door jouw favoriet te kopen. Je kunt kiezen uit diverse modellen met een authentieke uitstraling zoals je gewend bent van het merk en waarmee ze zo groot zijn geworden.

Online bestellen
Heb je jouw favoriet gevonden? Plaats dan eenvoudig, snel en veilig de bestelling in onze webshop. Wil je nog even verder winkelen? Ook dit is geen probleem. Jouw bestelling wordt gratis afgeleverd op het opgegeven adres. Dit kan een huisadres of werkadres zijn. Binnen 5 werkdagen kun je je bestelling verwachten. Heb je een verkeerde maat of kleur besteld? Ruil of retourneer dan gratis je aankoop binnen 14 dagen. Plaat je bestelling veilig met de volgende betalingsmogelijkheden:

·      iDeal

·      Credit Card

·      Paypal

·      GiroPay