Panama Jack Schoenen

Per pagina

Schoenen Panama Jack

Panama Jack schoenen
De modellen van Pamana Jack zijn zeer stevig en erg populair bij zowel dames als heren. In ons assortiment vind je verschillende maten, kleuren en modellen van het merk. Dit schoeisels is perfect voor het afleggen van lange afstanden, op je werk of in je vrije tijd. Ben je benieuwd naar het aanbod van Shoeline? Kijk dan snel naar onze collectie van Panama Jack.

Het merk
Het merk is opgericht in 1989 door Antonio Vicente. De modellen werden, met een enthousiast team, ontworpen in een atelier in Elche Alicante. De modellen worden nog steeds op dezelfde wijze als in het begin gemaakt.
Alle modellen worden met de hand gemaakt zodat iedereen kan genieten van de kwaliteit die de schoenen, laarzen of sandalen bieden. Het merk richt zich op authentieke personen die natuurlijke sfeer waarderen, het dagelijkse avontuur opzoeken en zich comfortabel willen voelen. Je voelt het comfort en kwaliteit in elk paar, waar je ook naar toe gaat.

Het merk wil deel uit maken van een wereld waarin mensen op een natuurlijke manier kunnen lopen. Er wordt gezorgd voor elk detail van de producten en diensten die worden aangeboden.

Panama Jack modellen
Er zijn diverse modellen op de markt. De volgende modellen bieden wij aan:

·      Dameslaarzen

·      Sandalen

·      Boots

·      Herenschoenen

Bekijk alle modellen via de webshop en kies jouw favoriet.

Bestel online
Heb je jouw favoriet gevonden? Plaats dan nu je bestelling. Je kunt de bestelling binnen 5 werkdagen verwachten. Het kopen gaat gemakkelijk, snel en veilig via de webshop. Je kunt gebruik maken van diverse betalingsmogelijkheden zoals, iDeal, Paypal, Master Card, Visa en Bancontact Mister Cash. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen. Ruilen of retourneren kan gratis binnen 14 dagen na aankoop.