Reef Slippers

Per pagina

Slippers Reef

Wil jij het premium merk van de slippers aanschaffen, dan moet je bij Reef zijn. Vol bewondering kijken zij naar de natuur en hebben daar diep respect voor. De slippers van Reef bevatten lijm die op een waterbasis is gemaakt. Alles wordt van gerecycled rubber gemaakt en van biologisch textiel. Ze hechten veel waarde aan de natuur en dat is op deze manier duidelijk zichtbaar.

Uitstraling
De uitstraling van de slipper is stoer, sportief en casual. Daarnaast zijn ze bekend om hun goede kwaliteit en comfort. Bij Shoeline.nl hebben we een grote collectie beschikbaar.

In de zomer brengen veel mensen weleens een bezoekje aan het strand. Je kunt met dit merk overal terecht, wij bieden jou de zomer collectie.
Reef biedt jou het beste comfortabele voetenbed. Het voetbedje is van leer of van rubber en kan geheel nat worden.

De dames modellen en de heren modellen zijn heel duurzaam, van de beste kwaliteit en zijn innovatief. Ze hebben unieke details die andere merken niet hebben. Sommige hebben zelfs een blikopener bevestigd onder de zool, hoe innovatief is dat!

Voor de zomer heeft Shoeline ook felle zomer kleuren in haar collectie, of wil je juist voor de effen kleuren gaan zoals bruin, zwart en wit dan hebben wij die natuurlijk ook voor jou in onze collectie.

Wil jij alvast zomer klaar zijn bestel dan snel bij Shoeline. Koop Reef online bij onze online shop. Kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.