Sperry schoenen

Per pagina

Sperry schoenen
Sperry schoenen is een merk gericht op zowel dames als heren. Het zijn hippe, trendy schoenen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Bekijk het gehele assortiment op Shoeline.nl. Wij bieden een groot assortiment aan.

Het merk
Paul Sperry was fan van het zeilen en hij was een uitvinder. Hij is geboren in een familie die kwam uit Connecticut met een lange geschiedenis in de zeevaart.
Hij verloor bijna zijn leven op het dek dat zeer glad was. Daardoor kwam hij met het idee om schoenen uit te vinden die ervoor zorgden dat je niet uitglijdt. Hij heeft talloze en tientallen experimenten uitgevoerd en probeerde de modellen steeds te perfectioneren. Hij zag zijn hond spelen op het ijs en keek naar zijn afdruk en maakte van dat afdruk een zool dat hij sneed uit rubber. En op dat moment was de aller eerste bootschoen geboren!
Zo heeft hij de schoen ontworpen voor het winnende zeilteam dat de American Cup won in 1987.

Je kun volop genieten van de modellen, ze zijn licht, sterk van kwaliteit en lopen comfortabel. En qua design zijn ze zeer trendy en hip. Zowel in je vrije tijd als op het werk kan jij ze gemakkelijk aan. Ze zijn in verschillende designs te verkrijgen en voor elk gelegenheid is wel een mooi model te vinden.

Bekijk onze gehele collectie online en doe gemakkelijk en snel een bestelling. De levering is gratis en wordt binnen enkele dagen bezorgd.