Yellow Cab Schoenen

Per pagina

Schoenen Yellow Cab

Het merk Yellow Cab is een stoer schoenen merk. In 1992 werd dit merk in Amsterdam opgericht. Yellow Cab is geïnspireerd door de unieke gele taxi's van New York. Het zal je daarom niet verbazen dat dit merk staat voor jezelf zijn als een ruwe diamant op een zelfverzekerde manier. Deze omschrijving is geheel terecht als je de collectie online bij Shoeline.nl bekijkt. Deze schoen heeft een geheel eigen uitstraling die te beschrijven is als sportief en stijlvol tegelijk. Deze casual nonchalante look is goed te combineren bij verschillende stijlen. Je kunt deze schoen op een stoere zelfverzekerde manier combineren. De zolen van deze schoenen worden van gerecyclede banden gemaakt. Dit biedt zowel comfort als kwaliteit. Deze zolen gaan lang mee en de schoenen blijven mooi.

Shoeline heeft het merk opgenomen in de online collectie. Voor het kopen van deze schoen hoef je alleen op bestellen te drukken en je hebt je bestelling snel en gemakkelijk in huis.

Boot
De boots van Yellow Cab zijn, net als de rest van de collectie, casual en sportief. Deze boot loopt lekker en is te combineren bij een leuke stoere spijkerbroek of een mooie chino. Deze schoen zal je outfit omhoog krikken en afmaken. Het is daarom een goede keus deze schoen te kopen. Zo ben je tot in de puntjes goed gestijld en kun je trendy en volgens de laatste mode voor de dag komen. Laat je online inspireren.

Sneaker
De sneakers van Yellow Cab zijn comfortabele sportschoenen. Deze sneaker is uniek door de gebruikte prints en details. Het hoge model biedt comfort en loopt lekker. Ze kunnen goed gecombineerd worden bij sportieve kleding in je vrije tijd. Ook is een combinatie met de spijkerbroek altijd goed. Door het hoge model is deze sneaker wel iets netter dan dat we gewend zijn.