Slippers Heren

Per pagina

Heren slippers

Slippers heren

In de warme maanden hebben voeten frisse lucht nodig en ze willen het zonlicht voelen. Bij shoeline hebben wij een groot assortiment aan slippers voor heren. Van praktische teenslippers tot de mooiste flip flops. En van Birkenstocks tot de hippe Havaianas flip flops. Ze zijn gemakkelijk te dragen. De mooie dikke leren banden van Birkenstocks bijvoorbeeld zorgen  voor dat ietsje extra's aan je outfit, een belangrijk detail. Of mooie flip flops van Reef die ervoor zorgen dat jij je overal licht voelt tijdens het lopen.

Onze collectie slippers zijn in verschillende soorten maten beschikbaar. Ze zijn aanwezig in leer, stof, kunststof, met een gesloten of open voorkant, met een gesp of met een klittenband. Shoeline.nl heeft ze allemaal voor jou beschikbaar.

De modellen
De teenslippers zijn de lichtgewicht slippers en lopen heel comfortabel. Shoeline heeft daarom voor jou veel modellen in onze collectie. De Lacoste slipper zorgt voor een sportieve look. B-52 heeft slippers met leuke motieven waarmee jij opvalt. Of wat dacht je van die brede banden van Reef die zo opvallend zijn. Combineer je slippers met een leuke bermuda voor in de zomer en een mooie tank top. Of combineer ze met een losse jeans en overhemd voor een modieuze look.