Replay Schoenen

Per pagina

Replay sneakers

Replay is opgericht in 1978 door de Italiaan Claudio Buziol. Vervolgens werd er in 1981 een zaak opgericht met de naam The Fashion Box. Deze zaak werd speciaal opgericht voor het aanbieden van casual kleding. Fashion Box ging in 1987 internationaal. Als klap op de vuurpijl werd er in 1991 de eerste winkel in Milaan geopend. In 1994 werd in Amsterdam de eerste Replay store geopend. Vervolgens werden er in andere landen nieuwe winkels geopend. Het bedrijf heeft ongeveer 220 winkels, en 5000 verkooppunten zoals in Duitsland, Spanje, België en Amerika. Tegenwoordig is het bedrijf onder meer actief in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Wereldwijd werd het bedrijf The Fashion Box uitgebreid en in 2006 vierde het bedrijf groots hun 25 jarig bestaan.

Het merk
De Italiaanse merk Replay staat voor casual, trendy en creatief. Nadat het merk voor zichzelf naam had gemaakt door het verkopen van de bekende jeans, zijn ze ook overgestapt om hun lijn uit te breiden. Ze hebben hun collectie uitgebreid door ook tassen, riemen, kinderkleding, lingerie, ondermode, strandmode, sieraden, (zonne)brillen, parfumerie en Replay schoenen te ontwerpen. Het merk werd hierdoor gauw een bekende naam. Replay richt zich dus niet alleen op volwassenen, maar richt zich ook op kinderen. Het merknaam voor kinderen wordt Replay and Sons genoemd. Door deze mix van producten staan ze hoog op het lijstje als het gaat om bekende merken. Replay is populair doordat het gebruik maakt van goede en hoge kwaliteit. De technologieën worden telkens vernieuwd en het productieproces wordt efficiënt.

Doordat het merk zich ook specialiseert in schoenen, werd dit ook een succes.
Het aanbod van Replay is van goede kwaliteit en het biedt hoge comfort waardoor het heerlijk zit. Deze producten worden gedragen door dames en heren, maar ook door meisjes, jongens en zelfs door baby's. De Replay instappers en sneakers zijn multifunctioneel. Want je kunt ze dragen naar je werk, gebruiken in je vrije tijd en zelfs dragen onder nette casual kleding.

Wij bieden deze schoenen online aan op Shoeline.nl. Je kunt ons aanbod bekijken en online kopen in onze webshop.